PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 18 | 4 |

Tytuł artykułu

The effect of storage time and temperature on the quality of natural yoghurt

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ czasu przechowywania i temperatury na jakość jogurtu naturalnego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

4

Opis fizyczny

p.29-38,ref.

Twórcy

  • Laboratory of Commodity Science of Food Products, Department of Microbiology and Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, al. Piastow 45, 70-311 Szczecin, Poland
autor
  • Laboratory of Commodity Science of Food Products, Department of Microbiology and Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, al. Piastow 45, 70-311 Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-04141389-6b4e-4d16-8323-ada7135a873d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.