Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
06
|
Tytuł artykułu
Kierunki, cele i sposoby doskonalenia jakości mleka i konsumpcyjnych wyrobów mleczarskich
Autorzy
Niezurawski L.
Warianty tytułu
EN
Trends, aims and methods of improving quality of milk and consumption dairy products
RU
Trendy, celi i sposoby sovershenstvovanija kachestva moloka i potrebitelnykh molochnykh produktov
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleko
jakosc
doskonalenie
konsumpcja
wyroby mleczarskie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
06
Opis fizyczny
s.26-28,bibliogr.
Twórcy
autor
Niezurawski L.
Zakład Ekonomiki Instytutu Mleczarstwa w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-03d2b967-f77e-4c63-a71f-a60f9f19fc78
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.