PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 08 |

Tytuł artykułu

Szef Kuchni musi być alfą i omegą. Rozmowa z Krzysztofem Szulborskim, Prezesem Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Managerem Drużyny Pomerania-Culinary Team of Poland, właścicielem Pomorskiej Akademii Kulinarnej i organizatorem Dorszowych Żniw, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2013r.

Autorzy

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.19,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-03c8646b-91fd-4da4-bd72-722fdd79bd3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.