PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 2(9) |
Tytuł artykułu

Wybrane zagadnienia produkcji i przetwórstwa mięsa w Polsce w pierwszej dekadzie XXI wieku

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Selected problems of production and processing of meat in Poland in the first decade of the XXI century
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.67-84,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-03c1903a-c053-4e6b-a8aa-2078613a0b60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.