PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 22 | 1 |
Tytuł artykułu

Twórcy polskiej nauki o żywności. Polscy uczeni po II Wojnie Światowej prof.dr hab.Piotr P.Lewicki (1937-2011)

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Creators of the Polish food science
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.240-245,fot.
Twórcy
autor
  • Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-03ace1b5-6309-4668-afbf-c419107fecfd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.