PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 02 |
Tytuł artykułu

Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności. Cz.1. Otrzymywanie enzymów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Bacterial enzyme preparations used in food technology. Part 1. Obtaining of enzymes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
02
Opis fizyczny
s.10-12,bibliogr.
Twórcy
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Gminne Przedsiębiorstwo Komunalne EKO-Raszyn sp. z o.o., Raszyn
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-034fc353-5fd7-4d00-a885-8852aa69128d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.