PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 41 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Wpływ zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w przetworach rybnych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The effect of technological procedures on histamine content in canned fish
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
41
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.180-186, tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0343ad3a-2228-4d92-9e9f-e8bb101dcd6d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.