Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1977
Tom
03
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The influence of different pasteurization temperatures on the microflora of milk with special consideration of heat-resistant bacteria
(
Molska I.
,
Michalik E.
,
Salek A.
)
artykuł:
Production of high saccharified syrups by two-stage enzymatic hydrolysis of potato starch
(
Sroczynski A.
,
Pierzgalski T.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
The activity of soybean trypsin inhibitors during isolation and concentration of proteins
(
Kozlowska H.
,
Rutkowski A.
,
Borowski J.
,
Elkowicz K.
)
artykuł:
Studies on technological properties of starch phosphate monoesters
(
Swiderski F.
)
artykuł:
Results of studies on nutrient content in selected varieties of edible potatoes
(
Szkilladziowa W.
,
Secomska B.
,
Nadolna I.
,
Trzebska-Jeska I.
,
Wartanowicz M.
,
Rakowska M.
)
artykuł:
Obtaining of concentrated glucoamylase preparations and control of their stability during storage
(
Andrzejczuk-Hybel J.
,
Bartoszewicz K.
,
Kaczkowski J.
,
Kujawski M.
,
Piller K.
,
Rykala-Ziobro M.
,
Zajac A.
)
artykuł:
The effect of carboxyl groups esterification on certain physical and chemical properties of casein
(
Dziuba J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.