Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1988
|
42
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ warunków chłodniczego przechowywania na jakość i trwałość mrożonych pyz z nadzieniem mięsnym
Autorzy
Smiechowska M.
,
Kolenda H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
1
Opis fizyczny
s.11-13,tab.
Twórcy
autor
Smiechowska M.
Zakład Towaroznawstwai Przechowalnictwa Żywności, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Kolenda H.
Zakład Organizacji i Technologii Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0324b59b-891d-4f93-b656-bf4d532da2a0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.