PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 1 |
Tytuł artykułu

Wpływ warunków chłodniczego przechowywania na jakość i trwałość mrożonych pyz z nadzieniem mięsnym

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
1
Opis fizyczny
s.11-13,tab.
Twórcy
  • Zakład Towaroznawstwai Przechowalnictwa Żywności, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
autor
  • Zakład Organizacji i Technologii Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0324b59b-891d-4f93-b656-bf4d532da2a0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.