PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2016 | 62 | 4 |
Tytuł artykułu

Czynniki różnicujące skłonność do zaakceptowania nowych produktów żywnościowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Factors differentiating willingness to accept new food products
RU
Faktory, differencirujushchie sklonnost' k odobreniju novykh produktov pitanija
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
62
Numer
4
Opis fizyczny
s.384-398,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159 c, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02f5d706-6c49-4160-aba9-8a9b9936cbc5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.