PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 2 |
Tytuł artykułu

Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Nutritious value of dishes prepared of the field mushroom (Agaricus bisporus). Part I. Dependence of digestibility of nitrogen substances of the field mushroom on the way of preparing the dishes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
s.231-236,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02f3b7f3-19ba-474d-b790-b67dad767ce9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.