Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1967
|
18
|
2
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania
Autorzy
Mlodecki H.
,
Lasota W.
,
Wisniewska-Luba M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Nutritious value of dishes prepared of the field mushroom (Agaricus bisporus). Part I. Dependence of digestibility of nitrogen substances of the field mushroom on the way of preparing the dishes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1967
Tom
18
Numer
2
Opis fizyczny
s.231-236,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mlodecki H.
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
Lasota W.
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
Wisniewska-Luba M.
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02f3b7f3-19ba-474d-b790-b67dad767ce9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.