PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 2 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza potraw z pieczarek. Część I. Strawność substancji azotowych pieczarek w zależności od sposobu ich przyrządzania

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Nutritious value of dishes prepared of the field mushroom (Agaricus bisporus). Part I. Dependence of digestibility of nitrogen substances of the field mushroom on the way of preparing the dishes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

2

Opis fizyczny

s.231-236,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna w Łodzi, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-02f3b7f3-19ba-474d-b790-b67dad767ce9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.