PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 3 |
Tytuł artykułu

Native and physically-modified starches - utilization of resistant starch by bifidobacteria (in vitro)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Skrobie natywne i modyfikowane fizycznie - wykorzystanie skrobi opornej przez bifidobakterie (in vitro)
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
3
Opis fizyczny
p.273-279,fig.,ref.
Twórcy
  • Division of Food Science, Department of Functional Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0280806c-84eb-49a4-bd74-a2f4472e35c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.