PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 566 |
Tytuł artykułu

Wykorzystanie resztkowej mąki owsianej do wypieku chleba

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The usefulness of residual oat flour in bread baking
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
566
Opis fizyczny
s.49-60,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-025d37ff-daae-4172-80c4-b5a808062ce6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.