PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 5 |
Tytuł artykułu

Badania doświadczalne nad możliwością poprawy wartości odżywczej przeciętnej racji pokarmowej ludności demokratycznej Republiki Wietnamu. Część II. Wpływ wzbogacania na wartość odżywczą i skład aminokwasowy diet doświadczalnych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Experimental studies related to the possible improvement of nutritive value of an average food ration of the Vietnamese. II. The influence of a supplementati on on the nutritive value and aminoacids content of experimerntal diets
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
5
Opis fizyczny
s.593-601,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02363307-240e-4659-a877-616286a0f953
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.