PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 08-09 |
Tytuł artykułu

Salmonella w żywności pochodzenia zwierzęcego - wykrywanie, zwalczanie

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.112-114,tab.,fot.
Twórcy
  • Katedra Mikrobiologii Żywności, Akademia Rolnicza w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI/3, 71-450 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-01fc144d-920e-4fb5-83c4-e46cb925b744
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.