PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 25 | 3 |

Tytuł artykułu

Determination of nutritional and chemical composition of some edible wild plants used in herby cheese

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

3

Opis fizyczny

p.1127-1139,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Plant and Animal Production, Gevas Vocational School, Van Yuzuncu Yil University, Van, Turkey
autor
  • Department of Field Crops, Van Yuzuncu Yil University, Van, Turkey
autor
  • Department of Field Crops, Van Yuzuncu Yil University, Van, Turkey

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-01e39de1-9ef9-4759-acb0-c03486d692f4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.