PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 13 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Identyfikacja temperatury w niskotłuszczowych kiełbasach w czasie ich obróbki cieplnej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Course of temperature changes during heat treatment low-fat cooked sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
13
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.31-36,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Siennicy Różanej
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0188fc04-3cf9-42c3-9761-44adde0970f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.