PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 13 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Identyfikacja temperatury w niskotłuszczowych kiełbasach w czasie ich obróbki cieplnej

Warianty tytułu

EN
Course of temperature changes during heat treatment low-fat cooked sausages

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.31-36,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
autor
  • Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Siennicy Różanej

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0188fc04-3cf9-42c3-9761-44adde0970f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.