PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 68 | 1 |
Tytuł artykułu

Characterization of active compounds of different garlic (Allium sativum L.) cultivars

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
1
Opis fizyczny
p.73-81,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Public Health, Dietetics and Lifestyle Disorders, University of Information Technology and Management in Rzeszow, Sucharskiego 2, 35–225 Rzeszow, Poland
  • Laboratory of Mycology, Department of Environmental Microbiology, University of Life Sciences, Leszczynskiego 7, 20–069 Lublin, Poland
  • Department of Cosmetology, University of Information Technology and Management in Rzeszow, Sucharskiego 2, 35–225 Rzeszow, Poland
autor
  • Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna 8, 20–704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna 8, 20–704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences, Skromna 8, 20–704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Molecular Biology and Translational Research, Institute of Rural Health, Jaczewskiego 2, 20–090 Lublin, Poland
autor
  • Department of Public Health, Dietetics and Lifestyle Disorders, University of Information Technology and Management in Rzeszow, Sucharskiego 2, 35–225 Rzeszow, Poland
autor
  • Department of Public Health, Dietetics and Lifestyle Disorders, University of Information Technology and Management in Rzeszow, Sucharskiego 2, 35–225 Rzeszow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-01587a15-a912-40c1-9e6d-7226985ebfa9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.