Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
The relationship between pork quality of pig meat and the welfare of pigs in the pre-slaughter period
Języki publikacji
Abstrakty
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.1-4,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
- Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
- Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0150c10c-321b-492a-9f22-1784d58346bc