PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2018 | 86 | 3 |
Tytuł artykułu

Związek między jakością mięsa wieprzowego a dobrostanem świń w okresie przedubojowym

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The relationship between pork quality of pig meat and the welfare of pigs in the pre-slaughter period
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Tom
86
Numer
3
Opis fizyczny
s.1-4,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
  • Pracownia Badania Surowców i Produkcji Rzeźnianej, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. W. Dąbrowskiego w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0150c10c-321b-492a-9f22-1784d58346bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.