PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 26 | 1 |
Tytuł artykułu

Zmiany zachodzące w tłuszczach podczas obróbki kulinarnej mięsa wieprzowego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Changes occurring in fats during kitchen processing of pork
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
26
Numer
1
Opis fizyczny
s.51-64,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Szkolenia i Upowszechniania Wiedzy o Żywieniu i Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-01313255-f8e2-4e46-93a4-e2aab26e3682
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.