PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 158 |

Tytuł artykułu

The restaurant waste fermentation as feed material: a literature review

Wybrane pełne teksty z tego czasopisma

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

158

Opis fizyczny

p.285-298,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Fishery and Marine Science, Universitas Padjadjaran, Jl. Raya Bandung – Sumedang Km 21, Jatinangor 40600, Indonesia
autor
  • Faculty of Fishery and Marine Science, Universitas Padjadjaran, Jl. Raya Bandung – Sumedang Km 21, Jatinangor 40600, Indonesia
autor
  • Faculty of Fishery and Marine Science, Universitas Padjadjaran, Jl. Raya Bandung – Sumedang Km 21, Jatinangor 40600, Indonesia
autor
  • Faculty of Fishery and Marine Science, Universitas Padjadjaran, Jl. Raya Bandung – Sumedang Km 21, Jatinangor 40600, Indonesia
autor
  • Faculty of Fishery and Marine Science, Universitas Padjadjaran, Jl. Raya Bandung – Sumedang Km 21, Jatinangor 40600, Indonesia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-011b6aaf-90ef-4ffb-a310-1f8c7ed17a13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.