PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 61 |

Tytuł artykułu

Związki między niektórymi wskaźnikami chemicznymi krwi kaczek a jakością mięsa

Warianty tytułu

EN
The relationships between some chemical blood indices in ducks and the quality of meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

61

Opis fizyczny

s.30-31

Twórcy

autor
  • Katedra Metod Hodowlanych i Doświadczalnictwa Zootechnicznego, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-011614d2-1b9d-4c81-956d-261d1cb5f495
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.