Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2002
|
61
|
Tytuł artykułu
Związki między niektórymi wskaźnikami chemicznymi krwi kaczek a jakością mięsa
Autorzy
Wawro K.
,
Wilkiewicz-Wawro E.
,
Kleczek K.
,
Makowski W.
Warianty tytułu
EN
The relationships between some chemical blood indices in ducks and the quality of meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drob
kaczki
kaczki pekin
badania krwi
wskazniki biochemiczne
zawartosc bialka
zawartosc cholesterolu calkowietego
zawartosc lipidow
mieso kacze
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci sensoryczne
odczyn miesa
kwasowosc
jasnosc barwy
wodochlonnosc
kruchosc miesa
soczystosc
smakowitosc
zapach
korelacja cech
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2002
Tom
61
Opis fizyczny
s.30-31
Twórcy
autor
Wawro K.
Katedra Metod Hodowlanych i Doświadczalnictwa Zootechnicznego, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Wilkiewicz-Wawro E.
autor
Kleczek K.
autor
Makowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-011614d2-1b9d-4c81-956d-261d1cb5f495
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.