PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2002 | 61 |
Tytuł artykułu

Związki między niektórymi wskaźnikami chemicznymi krwi kaczek a jakością mięsa

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The relationships between some chemical blood indices in ducks and the quality of meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Opis fizyczny
s.30-31
Twórcy
autor
  • Katedra Metod Hodowlanych i Doświadczalnictwa Zootechnicznego, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-011614d2-1b9d-4c81-956d-261d1cb5f495
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.