Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Herba Polonica
2020
|
66
|
4
|
Tytuł artykułu
Production stages, microbiological risk and benefits on health of herbal teas
Autorzy
Akduman G.
,
Korkmaz I.O.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
herbal tea
production stage
health
contamination
antioxidant activity
microbiological risk
benefit
Wydawca
-
Czasopismo
Herba Polonica
Rocznik
2020
Tom
66
Numer
4
Opis fizyczny
p.68-78,ref.
Twórcy
autor
Akduman G.
Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Marmara University, 34854 Istanbul, Turkey
autor
Korkmaz I.O.
Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Marmara University, 34854 Istanbul, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/hepo-2020-0020
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-00b61d77-de31-4db1-a007-42234a7d02c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.