PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 5 |
Tytuł artykułu

Nutrients content and texture changes as effect of harvest time, postharvest treatments and storage condition of carrot

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
5
Opis fizyczny
p.p.63-75,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Faculty of Agriculture-Lesak, University of Pristina-Kosovska Mitrovica, Serbia
autor
  • Faculty of Agriculture-Lesak, University of Pristina-Kosovska Mitrovica, Serbia
  • Faculty of Agriculture-Lesak, University of Pristina-Kosovska Mitrovica, Serbia
autor
  • Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
autor
  • Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
  • Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-007f7df2-3fff-43b3-b980-02cffc355047
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.