PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 01 | 2 |
Tytuł artykułu

Formy integracji zakładów mięsnych z producentami żywca na przykładzie wybranych zakładów mięsnych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Forms of integration of meat-institutions with producers of cattle for slaughter on example select meat-institutions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
01
Numer
2
Opis fizyczny
s.215-221
Twórcy
autor
  • Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0071bd85-629c-4902-88a5-d6052f468331
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.