Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2018
|
09
|
Tytuł artykułu
Klasyczna organizacja pracy
Autorzy
Wlodarczyk M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
uslugi gastronomiczne
restauracje
restauratorzy
kelnerzy
obsluga gosci
organizacja pracy
usprawnienia pracy
system rewirowy
doradztwo fachowe
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Numer
09
Opis fizyczny
s.34-35,fot.
Twórcy
autor
Wlodarczyk M.
Krakowska Szkoła Restauratorów, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-00691ff6-9980-49f0-a09e-b41747b85915
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.