Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2012
|
01
|
Tytuł artykułu
Dodatki funcjonalne w nowoczesnej produkcji
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
,
Grala R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc funkcjonalna
zywnosc ekologiczna
dodatki do zywnosci
bakterie probiotyczne
Bifidobacterium
Lactobacillus
zywnosc probiotyczna
produkcja zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2012
Numer
01
Opis fizyczny
s.16-18,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Katedra Procesów i Urządzania Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, Koszalin
autor
Grala R.
Polwita sp. z o.o.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0065cde5-d61e-492b-b07f-1a6edfc124ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.