PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 03 |
Tytuł artykułu

Preparaty białek serwatkowych - właściwości funkjonalne i zastosowanie

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Whey protein products - funcional properties and application
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-21,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-004bb771-c06c-488d-a404-728420c2bfcb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.