Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
01
|
Tytuł artykułu
Nowe przepisy UE w zakresie dodatków do żywności
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przepisy prawne
Unia Europejska
dodatki do zywnosci
zywnosc
barwniki spozywcze
aromaty spozywcze
substancje dodatkowe
rozporzadzenia
etykiety
oznakowanie
kumaryna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
01
Opis fizyczny
s.62
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-004740f7-c074-4433-95d2-8d896d0b844d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.