Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1984
Tom
36
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Jubileusz Szkoły Przemysłu Spożywczego w Białymstoku
(
Kubiak T.
)
artykuł:
Zakłady mięsne w Sanoku z 30-letniej perspektywy
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Plan pracy Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego na 1984 rok
(
lek
)
artykuł:
Łódzcy racjonalizatorzy
(
I.T.
)
artykuł:
Kongras pracowników instytutów przemysłu mięsnego w Parmie. Część II
(
Duda Z.
)
artykuł:
Próba zastosowania elektrostymulacji jako metody poprawiającej niektóre cechy fizykochemiczne wołowej tkanki mięsnej
(
Ostoja H.
,
Korzeniowski W.
)
artykuł:
Analiza gospodarki wodno-ściekowej w zakładach przemysłu mięsnego
(
Wasowski J.
,
Szejer B.
)
artykuł:
Elementy teorii technologicznych procesów jednostkowych przemysłu mięsnego. Procesy chemiczne
(
Tyszkiewicz I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.